Keni një pyetje? Na jep një telefonatë: 86-755-84054000
Q1
Q3
Q2

Dedikuar për Inkjet Cilësisë

BTMARK is a supplier specialized in researching, developing and manufacturing coding & marking equipment.

Nga respektimi i konceptit "efikas dhe inteligjente" të zhvillimit të produktit.

BTMARK machines have passed CE, EU and ISO9001 certification,and then under review BIS certification

Produkte Featured

Lajme

BTMark Coding & Marking machines manufacture factory is looking for excellent cij printer global agent